Kreativne radionice za decu Beograd

Kreativne radionice za decu Beograd
Kreativne radionice za decu Beograd, to je ono što tražite kada razmišljate o razvoju kreativnosti i mašte kod Vašeg deteta.
Kreativne radionice za decu u Beogradu nude za Vaše dete veoma širok i raznolik program.
U njima rade i Vašom decom se bave stručni i kreativni ljudi koji svoja znanja i veštine s pažnjom i ljubavlju žela da prenesu i vašem detetu.
Deca se u kreativnim radionicama igraju i zabavljaju, a u stvari uče i stvaraju mala umetnička dela.
Muzička radionica za decu, školica crtanja i slikanja, vajarstvo za decu u Beogradu.
Sve su ovo predivne umetnosti koje će razviti duh ljubavi prema lepom i kreativnom kod Vašeg deteta i ono će kroz druženje i igru usvajati i znanja o umetnosti i otkriti jedan divan novi svet razvijajući svoje talente.
vrtic-i-rodjendaonica-mala-sirena-decija-kucica-kreativne-radionice-za-decu

Dečija Kućica Mala Sirena

Beograd, Voždovac, Rajačka 9 060 7550770 | 064 2740490 |
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU VOŽDOVAC.
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU, NASELJE BRAĆE JERKOVIĆ.
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU DO 7 GODINA.
- motoričke i pokretne igre.
- bonton.
- mala matematika.
- dečija nauka.
- put oko sveta.
- jezičke radionice (bajkalište, glumilište…).
- muzičke i likovne radionice.
- NOVO ŠKOLA TENISA!
Cenovnik
kamicak-igraonica-i-rodjendaonica-1-kreativne-radionice-za-decu

Kamičak igraonica i rođendaonica

Novi Beograd, Milentija Popovića 9 011 2206195 | 063 322225 |
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU BEOGRAD DEČIJA IGRAONICA KAMIČAK Dragi roditelji, posle letnje pauze MOZGAONICA nastavlja sa radom!
Do kraja septembra upoznajemo se sa emocijama - učimo da ih prepoznajemo i ispoljavamo, pričamo o empatiji kao o jednom veoma važnom osecanju, igramo se raznih igara na tu temu, npr.
Šta mi se dopada kod mene..
ili Ja imam pravo da...
i slične.MOZGAONICU vodi dečiji psiholog i broj dece koja učestvuju na radionici je ograničen.
Svoje mesto možete rezervisati pozivom na broj 063 322 225 ili poslati podatke putem maila na office@kamicak.rs.
MOZGAONICA se održava svake nedelje u dva termina - od 12h (za uzrast 3-5 god.) i od 11h (za uzrast od 5,5 do 7 god.).
Cenovnik
decija-igraonica-world-of-play-and-sport-kreativne-radionice-za-decu

Dečija igraonica World of Play and Fun

Beograd, Bežanijska Kosa, Danila Lekića Španca 31 011 3186452 | 065 3123131 |
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU BEOGRAD DEČIJA IGRAONICA WORLD OF PLAY AND FUN Play&Fun centar organizuje nekoliko puta mesečno, u zavisnosti od interesovanja, kreativne radionice za svu zainteresovnu decu.
Cilj je da se deci omogući da koriste materijale koje ne mogu videti kući ili u obdaništu, poput gipsa ili kože, da se upoznaju sa zabavnim i kreativnim tehnikama kao što je mozaik, da se u društvu profesionalaca oprobaju u glumi ili pantomimi, da na lutkama vežbaju frizeraj i nauče mnoge druge veštine koje se obično vezuju za "velike", a u kojima deca svim srcem uživaju.
Cenovnik
privatni-vrtic-kuca-maste-kreativne-radionice-za-decu

Privatni vrtić Kuća Mašte

Beograd, Bežanijska Kosa, Generala Mihajla Nedeljkovica 153 011 3177499 | 063 378761 |
KREATIVNA RADIONICA BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ KUĆA MAŠTE Kuća Mašte organizuje kreativne radionice: maštaonice i edukativne radiionice za decu.
Subotom od 11h do 14h u prostorijama vrtića organizuju se edukativno - kreativne tematske radionice.
Svake subote je različita tema radionice što deci daje dinamku i interesantnost u radu.
Radionice su namenjene deci uzrasta od 4 do 9 godina.
U pauzi deca dobijaju užinu.
Radionice vode vaspitači akreditovani stručnjaci iz oblasti koju radionica pokriva.
Neke od radionica koje se organizuju: - Reciklaža, šta se može od reciklaže.
-Uskršnje čarolije, običaji i dekoracija.
-Kosmos, gde smo mi a gde vanzemaljci, kako je nastala planeta Zemlja.
- Mi deca i saobraćaju.
- Biljni i životinjski svet oko nas.
- Pekarska radonica, šta se može od testa.
- Ja kao naučnik.
- Mali glumci i lutkarsko pozorište.
Cena radionica je 1800 dinara, a prijavljivanje dece je na 062 380051 ili 063 378761 petkom do 12h.
Cenovnik
happy-kids-kreativne-radionice-za-decu

Privatni vrtić Happy Kids

Beograd, Palilula, Kopernikova 10 011 2762474 | 011 2762726 | 064 1101524 |
KREATIVNA RADIONICA „MALI PIKASO“ Učestvujući u kreativnoj radionici „Mali Pikaso“ deca uče da obraćaju pažnju na detalje, da razlikuju oblike i teksture, razvijaju maštu.
Igranje bojama i oblicima utiče na podsvest deteta i izgrađivanje emocionalne inteligencije. Crtanje im omogućava da se slobodno izražavaju, što je od velikog značaja u periodu dok još ne mogu rečima da iskažu sve misli i osećanja.
Baveći se likovnim radom deca vežbaju finu motoriku šake, vežbaju pažnju i koncentraciju, stiču osečaj za sklad boja.
Sa decom rade kreativni saradnici Umetničke škole «Đuro Salaj» koja decenijama raste sa malim umetnicima.
Kreativna radionica „Mali Pikaso“ održava se dva puta nedeljno.
Cenovnik
vrtic-bastica-kreativne-radionice-za-decu

Vrtić Baštica

Beograd, Banovo brdo, Kapetana Popovića 17 011 3545819 | 066 088556 |
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU VRTIĆ BAŠTICA Osluškujemo njihove potrebe i želje, pratimo njihov rast, razvoj, osećanja i u skladu sa tim organizujemo niz različitih radionica kao što su : - muzička radionica - likovna radionica - dramska radionica - etno radionica
Cenovnik
kreativna-radionica-mali-radoznalac-kreativne-radionice-za-decu

Kreativna radionica Mali radoznalac

Beograd, Vračar, Jovana Rajića 1/4 065 2680023
Studio "Mali radoznalac" se rodio iz želje da se deci uzrasta od 2 i po do 6 godina obezbedi kutak za kreativno izražavanje i učenje kroz igru.
U naš rad sa decom uveli smo i elemente Montesori pedagogije, gde vaspitač ne podučava, već "vodi" i prezentuje i time podstiče dete na sopstveni anganžman, to jest na samorazvoj.
Dete od rođenja do 6.godine uči pomoću "upijajućeg uma", kako je to nazvala dr Marija Montesori.
Ono je u ranom uzrastu poput sunđera, tako da okolina ima direktan uticaj na samorazvoj deteta. Individualne potrebe deteta stavljamo u prvi plan, kao i činjenicu da svako ima svoj tempo rada i učenja.
Radi se na razvoju sposobnosti i veština, a ne na mehaničkom učenju.
Dakle, smatramo da proces (rad) ima razvojni uticaj na dete, a ne rezultat tog rada. Kroz aktivnosti obuhvaćene našim programom deca dodatno razvijaju koncentraciju, pažnju, uče se strpljenju i toleranciji, poštovanju drugih i sveta oko sebe.
Programi.
Edukativno-kreativni program (sa elementima Montesori pedagogije) Program se sprovodi u poludnevnom boravku dece predškolskog uzrasta (od 2 i po do 6 godina).
Grupu čine deca različitog uzrasta i to sa ciljem da mlađa po modelu uče od starijih, a da stariji, stavljajući se u ulogu predavača, razvijaju samopouzdanje. U velikoj meri se pomažemo i crpimo ideje iz izdanja izdavačke kuće "Pčelica" iz Čačka. Kod dece radimo na razvoju sledećih sposobnosti: Motorika1Praktične sposobnosti Ove vrste aktivnosti pomažu razvoj samostalnosti, a ujedno podstiču korišćenje ruke što predstavlja pripremu za početno pisanje.
Ovo su neki od primera: - vežbe premeštanja, presipanja - kako da savije odeću, veže pertlu - kako da otvori, zatvori kutiju, zaključa, postavi sto, pokupi mrve metlicom...
maliRadoznalacPisanje.pngJezičke sposobnosti Upoznavanje sa pojmovima iz sveta oko nas idući od konkretnog (realan predmet ili pojam), preko slike tog pojma, ka apstraktnom (napisanom).
Uočavanje rasporeda slova u reči (jedno isto slovo može stajati samo, a može biti i deo reči, bilo na početku, u sredini ili na kraju).
Primeri vežbi: - ispisivanje slova pomoću šablona, zatim samostalno u grizu, pesku, obojenim prstićima po papiru... - slaganje slagalice (konkretno-apstraktno) - ređanje u niz slika pojmova koji počinju određenim slovom... cula_boja_mala2.jpgRazvoj čula U kojoj meri će dete da "upija" znanja iz okoline, zavisi od toga koliko su podstaknuta njegova čula.
Indirektan cilj ovih aktivnosti je uvod u matematiku i shvatanje odnosa i to na sledeći način: - putem razlikovanja suprotnosti, odnosa (dugačko-kratko, debelo-tanko, teško-lako, glasno-tiho, toplo-hladno, grubo- glatko...) - prepoznavanje predmeta zatvornih očiju - prepoznavanje mirisa i povezivanje sa simbolom... MatematikaMatematičke sposobnosti Razvojem matematičkih sposobnosti podstiče se logičko mišljenje i zaključivanje.
Vežbanje pisanja brojeva i povezivanja simbola sa količinom, upoznavanje sa pojmom skup, itd. - ispisivanje brojeva prvo pomoću šablona a zatim i samostalno u pesku, na leđima, u vazduhu, na papiru... - slaganje slagalice (simbol-količina) - uočiti čega ima više, čega manje... muzika_boja_mala3.jpgRazvoj osećaja za ritam i koordinacije pokreta uz muziku Razvoj osećaja za ritam i koordinaciju pokreta ima za funkciju razvoj čula sluha.
Primeri aktivnosti: - pevanje pesmice gde se detetu naizmenicno pokazuju slike zeca i puža i ono u zavisnosti od pokazanog peva brže odnosno sporije - igra toplo-hladno uz pomoć muzičkih instrumenata - praćenje tempa radnje čitane priče uz pomoć muzičkih instrumenata... maliRadoznalacPisanje.pngKreativnost Data mogućnost detetu da izrazi svoju kreativnost na zadatu temu kroz rad sa kartonom, bojama, tekstilom, plastelinom, prirodnim materijalima, kombinovanjem materijala, itd.
kreativna-radionica-plavi-maslacak-kreativne-radionice-za-decu

Plavi maslačak

Beograd, Banovo brdo, Mira Popare 90 063 306580 | 064 2243837 |
Kreativne radionice su osnov našeg celodnevnog programa rada sa decom. Takođe organizujemo i zaseban program Kreativnih radionica u predvečernjim terminima kao i Subotom. Mi vam predlažemo da tri puta nedeljno umesto klasičnom igraonicom ili crtanim filmom, vaše dete zabavite na potpuno drugačiji način!
U maloj grupi do osmoro dece upoznaćemo se sa montesori vežbama koje podstiču razvoj fine motorike koji je u ovom uzrastu usko povezan sa razvojem inteligencije i govora.
Kroz razne kreativne aktivnosti koje uključuju sve, počevši od pravljenja i mešanja kolača, razne tehnike crtanja, obrade plastelina i testa, kao i još dosta toga.
Vaše dete će uživati u kreativnom izražavanju, steći će samostalnost u radu, naučiti ponašanje u grupi, razvijati govorno-jezičke sposobnosti i provesti kvalitetno vreme pod stručnim nadzorom montesori vaspitača.
Kad nam vreme dozvoli radionice održavamo i u prijatnom ambijentu našeg dvorišta. Budite slobodni da nam se za više detalja kao i za eventualne individualne zahteve obratite – stojimo vam na raspolaganju.
Naš program realizujemo kroz „kreativne radionice“ koje najbolje rezultate daju uz celodnevni boravak deteta u našem okruženja.
Pored ovoga „kreativne radionice“ organizujemo i u predvečernjim i vikend terminima, za roditelje koji nemaju potrebu za celodnevnim boravkom deteta, ali prepoznaju važnost kreativnih aktivnosti u razvoju dece. Na ovaj način doprinosimo adekvatnom psiho-motornom razvoju dece, razvoju njihove samostalnosti kao i socijalizacije. RAZVOJ Sistematičnim pristupom kroz kreativne radionice, razvijamo finu motoriku koja je usko povezana sa razvojem inteligencije i govora. SAMOSTALNOST Između ostalog, realizacijom našeg programa postižemo samostalnost deteta u svim njegovim aktivnostima. SOCIJALIZACIJA Zajedničkim kreativnim aktivnostima, pospešujemo orijentaciju i uklapanje dece u vršanjačku grupu.
decija-radionica-ego-kreativne-radionice-za-decu

Dečija Radionica Ego

Beograd, Zemun, Prve Pruge 37 065 8405857
Ovo je mesto gde deca vole da budu vredna i radna!
Divni, strucni ljudi koji vole decu, veruju u to sto rade i uzivaju u tome kao i sama deca!
Škola šaha,likovna radionica,psihološka radionica za decu i roditelje.
Kreativna dečija radionica Ego.
decija-igraonica-mali-dzin-kreativne-radionice-za-decu

Dečija igraonica Mali Džin

Beograd, Konjarnik, Rudo 3 011 3476984 | 063 8407305 |
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU MALI DŽIN Radionice su osmišljene kao jedinstveni sistem razvoja govora, kognicije i motorike.
U našoj ponudi možete pronaći radionicu lepog izražavanja i radionicu engleskog jezika.
Cenovnik
obrazovni-centar-esperanto-kreativne-radionice-za-decu

Obrazovni centar Esperanto

Beograd, Filmski grad, Miloja Zakića 2a 011 2319028 | 065 4487423 |
KREATIVNE RADIONICE OBRAZOVNI CENTAR ESPERANTO Obrazovni centar Esperanto organizuje stručnu i zabavnu nastavu za decu uzrasta od 4+ gde će deca ovladati različitim likovnim tehnikama I materijalima.
Časovi će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta.
U pitanju su male grupe od 4-8 polaznika.
Cenovnik
igraonica-oblacak-kreativne-radionice-za-decu

Igraonica Oblačak

Beograd, Zvezdara, Petra Škundrića 3 064 3002559
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU OBLAČAK Oblačak se zajedno sa svojim profesionalnim i stručnim osobljem trudi da kroz kreativne radionice deca provedu što kvalitetnije svoje vreme.
Nema ništa leše od učenja kroz igru.
Cenovnik
swanbell-kreativne-radionice-za-decu

Swanbell

Beograd, Banovo brdo, Požeška 52 011 3545862 | 011 3972623 | 062 520025 |
Kreativna radionica za decu 2 u 1 (u trajanju od 4 do 6 sati dnevno), potkrepljuje sve potrebe roditelja da bezbrižno prepuste decu profesionalcima, i to sve na dohvat ruke, u opremljenom prostoru prilgođenom deci.
Provereno, bezbedno, sigurno i stručno, dok deca uče i razvijaju se kroz igru i programe iznenađenja.
Programi iznenađenja su vrlo raznovrsni i mogu obuhvatati dramske sekcije, odlazak u prirodu, projekcije filma, čajanke, obilaske muzeja i drugih znamenitosti, kvizove, priredbe, proslave različitih zemalja engleskog područja.
Kreativna radionica 2 u 1 obuhvata kurs engleskog ili francuskog jezika po izboru u trajanju od 45 min, izradu domaćih zadataka, školicu lepog ponašanja “Nije teško biti fin”, i još mnogo toga korisnog i zanimljivog.
Pridružite nam se na jednom lepom putovanju , gde će deca kroz osmeh i igru savladati zavidne nivoe znanja.
poletarac-skoligraonica-kreativne-radionice-za-decu

Poletarac Školigraonica

Beograd, Vračar, Bulevar oslobođenja 1/1 011 2430587 | 065 4126197 |
KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U CENTRU BEOGRADA.
POLETARAC školigraonica je centar za vanškolske aktivnosti i podršku porodici čiji se rad zasniva na principima holističkog obrazovanja.
Poseban akcenat u radu sa decom, stavlja se na razvijanje poštovanja i ljubavi za sve što nas okružuje, pa se na deci pristupačan način, obrađuju teme odgovornosti prema sebi, drugima i okruženju (zdrava ishrana, zdrav san, fizička aktivnost, vođenje brige o ljudima i životinjama) i odgovornom korišćenju resursa (voda, struja, novac, hrana, igračke; reciklaža) itd.
Ideja je da ovaj centar bude mesto za celu porodicu, te organizujemo posebne dane kada se roditelji mogu priključiti igri i učenju, a takođe se organizuju susreti sa bakama i dekama, tetkama, stričevima i ostalima koji predstavljaju važan deo života dece.
Subotom organizujemo tematske dane tokom kojih ćemo se baviti različitim aktivnostima kao što su zaboravljene igre (klikeri, školice, janjine-banjine), ručni rad (pletenje prstima, pravljenje nakita, pravljenje čestitki), muzički dani itd.
produzeni-boravak-za-decu-avioncic-kreativne-radionice-za-decu

Produženi boravak za decu Aviončić

Beograd, Zemun, Karađorđeva 7 069 2382833
KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U ZEMUNU. KREATIVNA RADIONICA BEOGRAD. U slobodno vreme pravimo najrazličitija umetnička dela.
Najbolja budu nagrađena!
Radionice za velika dela. Prepoznavanje, podsticanje i razvijanje kreativnosti deteta kroz raznovrsne stvaralačke radionice korišćenjem različitih materijala.
Veštine koje se razvijaju u kreativnom procesu: Uvažavanje različitih pogleda na svet i sopstveno okruženje.
Saradnja i spremnost na zajednički rad; Komunikacija i jezik, razvoj bolje komunikacije kroz razgovor, slušanje, pisanje ili slike; Koncentracija, fokusiranje na aktivnost koja se obavlja; Razvijanje dobrih međuljudsih odnosa, rad u grupi, stvaranje prijateljstava; Emocionalne kompetencija, izražavanje i razumevanje sopstvenih emocija; Empatija, razmevanje i poštovanje tuđih emocija; Interakcija, timski rad; Optimizam, uživanje u onome što se radi;
obrazovni-centar-radionica-kreativne-radionice-za-decu

Obrazovni centar Radionica

Novi Beograd, Gandijeva 99a 063 8903782
KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U BEOGRADU.
Kreativna likovna radionica.
Osnovni cilj kreativne likovne radionice je učenje kroz različite tehnike i stilove.
Razvijanje potencijala i senzibiliteta polaznika za likovno izražavanje kao i upoznavanje i savladavanje likovnih tehnika.
Časovi se održavaju dva puta nedeljno, a prikladni su za uzrast od 7 do 12 godina.
deciji-obrazovni-centar-sirijus-kreativne-radionice-za-decu

Dečiji Obrazovni Centar Sirijus

Beograd, Stari Grad, Cara Dušana 39 063 8962926 | 011 3033090 |
RADIONICA ZA DECU BEOGRAD.
RADIONICA MENTALNE ARITMETIKE SuanPan.
ŠTA JE MENTALNA ARITMETIKA SUAN PAN?
SuanPan mentalna aritmetika je obrazovno razvojni program za isticanje potencijala dece uzrasta od 5 do 14 godina.
Tehnika SuanPan mentalne aritmetike predstvlja izvođenje osnovnih računskih operacija (sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje), koji ne uključuje nikakve fizičke i spoljašnje instrumente/uređaje, kao što su digitron, papir i olovka ili računar.
Računanje se izvršava samo uz pomoć ljudskog mozga, korišćenjem moći misaonog procesa pri izvođenju matematičkih operacija.
Program je, pored abakusa, podržan dodatnim testovima, vežbama pažnje, memorije i koncentracije i dramom na času (različitim prilagođenim stimulativnim igrama).
Program počinje istovremenom primenom abakusa (računaljke) i auditivnog treninga, sledi mentalno usvajanje i postavljanje abakusa u mislima, što dovodi do misaonog izvođenja računskih operacija bez mogućnosti greške i to za vrlo kratko vreme.
Mentalna aritmetika SuanPan je licenciran obrazovno razvojni program čiji je nosilac i glavni predstavnik za područje Balkana centar Pro-Mens iz Niša.
Ovaj program je u Srbiji prisutan od 2013.godine, a već duži niz godina uspešno se primenjuje i u mnogim drugim zemljama širom sveta.
mali-veliki-svet-kreativne-radionice-za-decu

Boravak Mali Veliki Svet

Beograd, Mirijevo, Vitezova Karađorđeve zvezde 85 060 4430070
KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U BEOGRADU.
Kreativna radionica za decu Mali Veliki Svet namenjena je predškolcima i mlađoj deci školskog uzrasta.
Kreativna radionica za decu Mali Veliki Svet je kutak po meri deteta.
Otkrijte zašto.
vrtic-zvezdica-kids-kreativne-radionice-za-decu

Vrtić Zvezdica Kids

Beograd, Senjak, Puškinova 13 063 8175659
DEČIJA KREATIVNA RADIONICA U BEOGRADU.
Dečija rekreativna i kreativna radionica ZVEZDICA kids je prijatno i bezbedno mesto na kome će se Vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, ali i samostalno da kroz osnovne i kreativne aktivnosti kao i edukativni program, razvije svoje potencijale u potpunosti.
Naš cilj je da Vaše dete bude srećno i zadovoljno, da stekne prijatelje, da nauči da voli, da uči kroz igru, i da se oseti voljeno u svakom trenutku.
Kreativne radionice za decu-2
Cilj radionica je da deca, kroz kreativnu igru, zadovolje svoju potrebu za stvaralačkim ispitivanjem sveta, da se podstakne razvoj njihovih perceptivnih i senzornih aktivnosti. Kreativnost dece je neograničena, samo ju je potrebno usmeriti. Dečje stvaralaštvo i kreativnost značajne su poluge u ukupnom dečjem razvoju. Zahvaljujući stvaralaštvu, deca imaju prilike da bolje upoznaju svoje mogućnosti, da stvore pozitivnu sliku o sebi, da se iskažu, potvrde kao ličnost i dokažu svoje mogućnosti. Mala deca osećaju emocionalnu satisfakciju kada su uključeni u proces stvaranja umetnosti, bez obzira da li se radilo o modelovanju plastelinom, crtanju voštanim bojama ili pravljenju određenih predmeta. Njihova satisfakcije dolazi od osećaja da imaju kontrolu nad materijalima koje koriste i osećaja samostalnosti prilikom odlučivanja šta će i kako da naprave. Praveći umetnost deca, takođe, grade samopoštovanje, jer imaju priliku da izraze šta misle i osećaju. Kada učestvuju u umetničkim aktivnostima sa svojim vršnjacima povratna informacija koju oni daju jedni drugima gradi samopoštovanje učeći ih da prihvate kritičko mišljenje i pohvale od drugih.
Back to Top